21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παιχνίδισμα της μοίρας συνδέει Τζος Όουενς και Απόλλωνα (pic, vid)

Μέχρι χθες, όταν και ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ιωνικό η απόκτηση του, ο Τζος Όουενς ανήκε στη λίστα των ξένων παικτών που έκαναν μόνο μία εμφάνιση στο ελληνικό Πρωτάθλημα και η οποία έχει μάλλον απρόσμενα πολλά μέλη, αφού 28 παίκτες βρέθηκαν σε αυτή τη θέση.

 


Μόνο το 2016-17 υπήρξαν πέντε ξένοι που έπαιξαν σε ένα ματς και αποχαιρέτησαν. Εκτός του νέου παίκτη του Ιωνικού, το ίδιο είχαν κάνει ο Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα με τον Κόροιβο, ο Ντεβόντ Πασκάλ με τα Τρίκαλα, ο Κρις Τζόουνς με τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Βίκτορ Σανικίτζε με τον Άρη.

 


Η περίπτωση του Όουενς όμως είναι ξεχωριστή και κρύβει μια σύμπτωση που μπορεί να θεωρηθεί και διαβολική. Η μοναδική εμφάνιση του με την ΑΕΚ ήταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2016-17. Την είχε κάνει στο γήπεδο στο οποίο θα κάνει και την επανεμφάνιση του στην Basket League!

 

 


Στις 9 Οκτωβρίου 2016 η ΑΕΚ έπαιξε στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα. Απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο θα επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα στις 2 Οκτωβρίου όντας βέβαια παίκτης του Ιωνικού. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2016-17, ο Όουενς είχε περιοριστεί σε μία τετράλεπτη συμμετοχή με δύο πόντους και 1/1 δίποντο.

 

 


Ο τότε προπονητής της ΑΕΚ Γιούρι Ζντοβτς, δεν είχε πειστεί από την περίοδο της προετοιμασίας αλλά και το ντεμπούτο του Όουενς δεν άλλαξε τη μοίρα του. Τον είχε αντικαταστήσει με τον Ράνταλ Φάλκερ που επίσης δεν μακροημέρευσε στην «Ένωση» του 2016-17 αφού αντικαταστάθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Τσινεμέλου Ελονού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ