20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ποιος θα σηκώσει αυτό το τρόπαιο;» (vid)

Η FIBA δημιούργησε ένα ξεχωριστό video με το σχόλιο των αστέρων της κάθε ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει αύριο (31/8) στην Κίνα.

Από ελληνικής πλευράς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης.

Ο «Greek Freak» είπε:

«Νομίζω ότι έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου και πάντα θα έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ και να εκπροσωπώ την χώρα μου. Ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό αυτό το καλοκαίρι».

Όσον αφορά το γεγονός πως βρίσκεται συμπαίκτης με τον αδερφό του Θανάση, προσέθεσε: «Είναι απίθανο. Πάντα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί στην Εθνική ομάδα. Αν του πεις να περάσει μέσα από ένα τοίχο, θα περάσει μέσα από ένα τοίχο. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ, δεν θα τα παρατήσει και δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι του κάτω. Θα δώσει πάντα το 100%. Το να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα μαζί με τον αδερφό μου θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα αλλά θα είναι μόνο η αρχή».

Ο Καλάθης από τη δική του πλευρά υπογράμμισε αναφερόμενος και στον Γιάννη:

«Είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα. Άλλαξε πολύ το μπάσκετ! Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα μας και πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν μαζί του και να τον συμπληρώσουν ιδανικά» και κατέληξε: «Είμαι γεμάτοι αυτοπεποίθηση ότι θα πάμε μακριά και ότι θα μας δοθεί να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Δείτε το video και τις δηλώσεις των Ελλήνων παικτών μετά το 32ο λεπτό και μέχρι το 35ο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ