24.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Τζόζεφ η 12άδα του Καναδά

Το μυστήριο λύθηκε, ο Κόρι Τζόζεφ θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας καθώς συμπεριλήφθηκε στην τελική 12άδα του Καναδά.

Ο Νικ Νερς θα έχει στη διάθεσή του τον πόιντ γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας της χώρας του για διάκριση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει προπονηθεί πολλές φορές με τους συμπαίκτες του.

Οι απουσίες πάντως του Καναδά είναι σημαντικές καθώς για διάφορους λόγους δεν θα παίξουν μεγάλα αστέρια όπως οι Τζαμάλ Μάρεϊ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τρίσταν Τόμπσον και Κέλι Ολίνικ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, ξεχωρίζει ο Κεμ Μπιρτς των Ορλάντο Μάτζικ που πέρασε από τον Ολυμπιακό, ο Κάιλ Ουίλτζερ ο οποίος επίσης είχε φορέσει τα «ερυθρόλευκα» αλλά και οι Κέβιν Πάνγκος, Όουεν Κλάσεν (έπαιξε για λίγο χωρίς επιτυχία στον ΠΑΟΚ), Φιλ Σκραμπ (πέρασε δίχως καλή παρουσία από την ΑΕΚ).

Αναλυτικά οι 12 εκλεκτοί του Νερς:

Κεμ Μπιρτς, Μπρέιντι Χέισλιμ, Μέλβιν Έτζιμ, Κόρι Τζόζεφ, Κάζα Κατζάμι-Κιν, Όουεν Κλάσεν, Κόνορ Μόργκαν, Άντριου Νέμπχαρντ, Κέβιν Πάνγκος, Φιλ Σκραμπ, Τόμας Σκραμπ, Κάιλ Ουίλτζερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ