21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παγκράτι : Πρόσθεσε ενθουσιασμό με Σταυρακούκα, Χαϊκάλη και Παπαδημητρίου

Ακόμη τρεις παίκτες απέκτησε το Παγκράτι, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό ρόστερ, με μοναδικό στόχο να καταφέρει να σώσει την παρτίδα στην φετινή δύσκολη Α2.

Έτσι, στην Αθηναϊκή ομάδα και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γιαννόπουλου θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική σεζόν οι  Βασίλης Σταυρακούκας (1,94 - 20 ετών),  Ανδρέας Χαϊκάλης (1,83 - 24 ετών) και Κώστας Παπαδημητρίου (2,00 - 19 ετών).

Ο Βασίλης Σταυρακούκας την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Α2 Ανδρών με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με την Δάφνη Δαφνίου. Ο ταλαντούχος γκαρντ αγωνίστηκε στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 2017 με την Εθνική Παίδων (Β΄κατηγορία) στη Βουλγαρία. Το 2019 κατέκτησε την 4η θέση με την Εθνική εφήβων στο Πανευρωπαϊκό του Βόλου

Ο Ανδρέας Χαϊκάλης βρέθηκε πέρυσι στην Β' Εθνική με τον ΚΑΟ Κορίνθου, ενώ έχει περάσει από Ένωση Ιλίου και Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ο 19χρονος φόργουορντ, Κώστας Παπαδημητρίου βρέθηκε στον Τρίτωνα με μορφή δανεισμού από το Περιστέρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ