16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παγκράτι / Οίακας Ναυπλίου : Η νέα γενιά δήλωσε «παρών» (pics)

Παγκράτι και Οίακας Ναυπλίου αποτελούν τις ομάδες που αποφάσισαν τελευταίες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με την στελέχωση τέτοια εποχή όχι μόνο να παρουσιάζει δυσκολίες, αλλά και να αργεί, λόγω μειωμένων επιλογών.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δυο ομάδες θα παρουσιάσουν κανονικά ρόστερ στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, αλλά με την υποχρέωση του Κυπέλλου να ήταν προγραμματισμένη για πρώτη φορά στα χρονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου έπρεπε να παρουσιαστούν στο παρκέ.

Και οι δυο επέλεξαν τα εφηβικά τους τμήματα, και παρά τις βαριές και εύκολες ήττες από Αμύντα (101-52) και Κόροιβο Αμαλιάδας (102-55) έδειξαν ότι γίνεται σωστή δουλειά στις υποδομές τους, και πάνω από όλα έδωσαν την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να αγωνιστούν απέναντι σε αντρικές ομάδες, και να πάρουν εμπειρίες.

Μάλιστα κάποιοι παίκτες εξ' αυτών δεν αποκλείεται να βρίσκονται στις δωδεκάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ενώ το basketa.gr μάζεψε αρκετές φωτογραφίες και σας παρουσιάζει τις νέες γενιές των δυο ομάδων.

Στον πάγκο του Παγκρατίου βρέθηκε ο Σάββας Ευαγγελίδης, με τον Γιάννη Γιαννόπουλο να βρίσκεται στην κερκίδα, ενώ για τον Οίακα Ναυπλίου την καθοδήγηση ανέλαβε ο Χάρης Κουλουριώτης.

Οι photo του Παγκρατίου είναι της φωτογράφου Γιώτα Μπρέκη και του Οίακα Ναυπλίου προέρχονται από την σελίδα «www.argolikeseidhseis.gr».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ