23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παγκράτι : Νεανική ομάδα με όνειρα

Το Παγκράτι ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν έχοντας ένα ρόστερ με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αλλά κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο, με αποκορύφωμα την δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού στο 2020.

Το επερχόμενο ταξίδι στην Καβάλα (6/4) βρίσκει τους «ροσονέρι» στην κορυφή με ρεκόρ 4-1, με αποτέλεσμα οι στόχοι να είναι σίγουρα η είσοδος στην πρώτη οκτάδα, με βλέμμα στα πλέι οφς. Η Αθηναϊκή ομάδα, παρότι είχε κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με την συμμετοχή της, βρήκε την χρυσή τομή και θα αγωνιστεί με άπαντες παρόντες.

Προπονητής : Δημήτρης Λιόγας και Παγκράτι δείχνουν να έχουν χαράξει την δική τους μοίρα, με τον Έλληνα τεχνικό να συνδέει τις επιτυχίες του με τον σύλλογο. Προπονητής που ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, και δείχνει να ακολουθεί τις σύγχρονες επιταγές του αθλήματος.

Έμψυχο δυναμικό : Εκτός από τον έμπειρο Νίκο Μίχαλο (4,3 π., 2,5 ασίστ) που αποτελεί και προπονητή μέσα στο γήπεδο, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, και αναμένεται κάποιοι εξ΄αυτών να απασχολήσουν πολλούς συλλόγους. Ο επόμενος έμπειρος είναι ο Γιάννης Καραμαλέγκος (10,8 π., 3 ασιστ) που μαζί με τον εξαιρετικό Κώστα Κουφόπουλο (12,2 π., 40% τριπ., 4,6 ασίστ, 5,2 ριμπ.) συνθέτου μια πολύ δυνατή περιφέρεια. Εκτός από περιφερειακή γραμμή οι «ροσονέρι» διαθέτουν και πανίσχυρη γραμμή ψηλών, με τους Μανώλη Ματαλιωτάκη (11,6 π., 7,8 ριμπ.), Μάριο Δόξα (10,4 π., 3,6 ριμπ.) και Γιάννη Γκαβασιάδη (8,2 π., 6,4 ριμπ.) να εντυπωσιάζουν. Πολύ καλή και η παρουσία των Θοδωρή Ονάσογλου (7 π., 2,8 ριμπ.) και Χρήστου Ξύδη (6,2 π., 3,6 ριμπ.) που δίνουν πολλές λύσεις στον Δημήτρη Λιόγα.

Πρόβλεψη : Ταχύτατο και νεανικό σύνολο, αλλά χωρίς εμπειρία. Στηρίζεται στην απόρθητη έδρα του (παρότι δεν υπάρχει κόσμος) και θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την οκτάδα. Αν παρουσιαστεί σταθερό, μπορεί να τα καταφέρει και να μπει στα πλέι οφς.

Για να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του Παγκρατίου πατήστε ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ