16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παγκράτι : Από τον Ετεοκλή στη νεροποντή ένα Μετς δρόμος (vid + pics)

Πριν κάποια χρόνια οι παράγοντες του Παγκρατίου ονειρεύονταν να κινήσουν τις διαδικασίες να αποκτήσουν μια πισίνα, αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται να το ψάξουν ιδιαίτερα, καθώς σε κάθε νεροποντή το κλειστό του Μετς εκπληρώνει τα σχέδια τους.

Φυσικά αστειευόμαστε, αλλά τα γεγονότα που έλαβαν τόπο χθες (9/6) στο κλειστό του Μετς, και στο παιχνίδι της Αθηναϊκής ομάδας με την Καρδίτσα είναι κωμικοτραγικά. Η ξαφνική και πολύ έντονη νεροποντή έδειξε για μια ακόμη φορά την ανεπάρκεια όσων ασχολούνται με τον τομέα της άθλησης στον Δήμο Αθηναίων, με την οροφή να βάζει νερά, και έτσι οι γηπεδούχοι να υποχρεώνουν ένα νεαρό αθλητή τους να σκουπίζει το γήπεδο κάθε φορά που το παιχνίδι παίζονταν στην αντίπαλη ρακέτα, και στη συνέχεια οι παίκτες να έχουν ως εμπόδια και τις πετσέτες, ρισκάροντας την ατομική τους ακεραιότητα.

 

Αυτό το φαινόμενο το είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά στην 11η αγωνιστική στο περσινό πρωτάθλημα, όταν είχε αναβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου του 2019 η αναμέτρηση με τον Απόλλων Πατρών λόγω των έντονων φαινομένων του Ετεοκλή.

Πλέον, και με 19 μήνες να έχουν περάσει κανείς δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο πρόβλημα, και ελπίζουμε τροχοπέδη να αποτέλεσε η πανδημία, και το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα, γιατί τα πρωτοβρόχια τον Σεπτέμβριο και ο χειμώνας δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για ένα δημοτικό γήπεδο, στο οποίο βρίσκονται  αρκετές ομάδες διάφορων αθλημάτων, ακαδημίες, και εργαζόμενοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ