25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παγιδεύτηκε» στην άμυνα της Χίμκι κι έχασε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο χάνοντας 77-67 από τη Χίμκι.

Οι «πράσινοι» πληγωμένοι από τις έξι απουσίες των διεθνών παικτών τους (Καλάθης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου, Αντετοκούνμπο και Λεκαβίτσιους) είχαν ξεμείνει από ιδέες και παγιδεύτηκαν στην άμυνα της Χίμκι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πολύ χαμηλά.

Παράλληλα έχασαν στο επιμέρους σκορ όλων των περιόδων. 

Πλέον το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στη βάση του όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους αθλητές.

Οι διασωθέντες: Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ματ Λοτζέσκι ήταν εξαιρετικοί με 16 και 15 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Ντεσόν Τόμας. Από την πλευρά των νικητών του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Άντονι Γκιλ ξεχώρισε με 14 πόντους.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν τραγικά άστοχοι στα δίποντα (12/35) και με τέτοιο ποσοστό δεν θα μπορούσαν να νικήσουν έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Το γεγονός ότι ήταν πολύ καλοί από τη γραμμή των βολών (22/25), δεν μπορούσε να τους γλιτώσει από την ήττα, αλλά έδωσε έναν λόγο αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ