18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παίρνει Ουέμπστερ η «Γαλατά»

Στη Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάι Ουέμπστερ, με την τουρκική ομάδα να αποκτά για την επόμενη σεζόν τον Νεοζηλανδό γκαρντ.

Η ανοδική πορεία του Τάι Ουέμπστερ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι άμεση, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να είναι η Γαλατάσαραϊ. Η «Τσιμ Μπομ» απέκτησε τον Νεοζηλανδό γκαρντ για την επόμενη χρονιά, με τις επιδόσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα με τους Σκαϊλάινερς να εκτιμώνται και τη σπουδαία μεταγραφή να είναι γεγονός για τον ίδιο, συνεχίζοντας μία σημαντική οικογενειακή μπασκετική παράδοση, καθώς τη δική του διαδρομή έχει πραγματοποιήσει και ο κατά επτά χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του, Κόρεϊ, έχοντας τώρα επιστρέψει στην πατρίδα για τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς.

Ο Τάι Ουέμπστερ, λοιπόν, ως απόφοιτος της Νεμπράσκα δεν είχε καταφέρει να επιλεγεί από κάποια ομάδα του ΝΒΑ στο draft, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Φρανκφούρτη για την πρώτη επαγγελματική του σεζόν. Εκεί είχε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά αγώνα, για να κάνει την κίνηση η «Γαλατά» και να του δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στο, έχον μεγαλύτερο πρεστίζ, τουρκικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ