27.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παίκτης του NCAA με λευχαιμία (vids)

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του πανεπιστημίου του Τέξας και του NCAA στο σύνολό της από την είδηση ότι ο δευτεροετής γκαρντ Άντριου Τζόουνς πάσχει από λευχαιμία. Το άσχημο μαντάτο έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του παίκτη:

"Μετά από έναν αριθμό εξετάσεων και αξιολογήσεων, που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Άντριου διαγνώστηκε με λευχαιμία. Άρχισε θεραπείες και ελπίζουμε ότι όλοι θα έχετε τη σκέψη και τις προσευχές σας σε αυτόν. Είναι προφανώς μια δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά μας".

Στην περσινή παρθενική του σεζόν με τους Λόνγκχορνς ο Τζόουνς 11,4 πόντους ανά αγώνα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, με προοπτική να φτάσει και μέχρι το ΝΒΑ. Φέτος ξεκίνησε ακόμα καλύτερα σκοράροντας 15,3π. ανά αγώνα, όμως από κάποιο σημείο και μετά η χρονιά στράβωσε. Αρχικά με έναν τραυματισμό στον καρπό, που τον κράτησε εκτός δράσης σχεδόν για όλο τον Δεκέμβριο. Και μετά αυτό...

Οι προπονητές και οι συμπαίκτες του είναι προφανώς συγκλονισμένοι από αυτό το άσχημο νέο. Ο κόουτς Σάκα Σμαρτ ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με το TCU, τον οποίον το Τέξας κέρδισε στη δεύτερη παράταση. "Ελπίζω να ακούει ο Ντρου και να ξέρει πόσο πολύ τον αγαπάμε", είπε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ λίγο νωρίτερα οι συμπαίκτες του κρατώντας τη φανέλα του στα χέρια τους τραγουδούσαν μαζί με τους φιλάθλους στο γήπεδο τον ύμνο της ομάδας.

Σε ηλικία επτά ετών ο Τζόουνς βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του βγήκε εκτός δρόμου εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Αυτός πετάχτηκε από το αυτοκίνητο και γλίτωσε ως εκ θαύματος, ενώ ο πατέρας του έμεινε παράλυτος. Τώρα ο θάνατος του στήνει δεύτερο καρτέρι και όλοι ελπίζουμε να τον ξεγελάσει για δεύτερη φορά. Είναι ένας πολύ νέος άνθρωπος με μια ολόκληρη ζωή μπροστά του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ