18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παίκτης της χρονιάς ο Ουίλιαμσον

Ο Ζίον Ουίλιαμσον είναι ένα φαινόμενο. Στα 18 του χρόνια και στην freshman σεζόν του στο Ντιουκ κυριάρχησε τόσο ολοκληρωτικά στο NCAA όσο κανείς άλλος εδώ και κάμποσα χρόνια. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει με την ομάδα του στο φάιναλ φορ του τελικού τουρνουά, όμως αυτή η πρώτη και κατά πως φαίνεται τελευταία του χρονιά στο κολέγιο, αφού οι σειρήνες του ΝΒΑ έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν στ' αυτιά του, δεδομένου ότι σχεδόν όλοι παρουσιάζονται βέβαιοι πως θα επιλεγεί στο νούμερο 1 του ντραφτ του Ιουνίου, δεν θα κλείσει χωρίς τίτλο.

Ο Ζίον Ουίλιαμσον αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του NCAA τη φετινή σεζόν στη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το Associated Press. Και μάλιστα σχεδόν ομόφωνα. Ψήφισαν 64 και ο Ουίλιαμσον πήρε 59 ψήφους, αφήνοντας δύο για τον συμπαίκτη του στο Ντιουκ Αρ Τζέι Μπάρετ και από έναν στους ΝτεΑντρέ Χάντερ του Βιρτζίνια, Κάσιους Ουίνστον του Μίσιγκαν Στέιτ και Τζα Μόραντ του Μάρεϊ Στέιτ.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται στα 18 του χρόνια όλη αυτή τη δημοσιότητα. "Νιώθω άνετα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω επιλογή! Νομίζω ότι δεν πρέπει να προσπαθείς να το απωθήσεις αυτό, γιατί θα γίνει ενοχλητικό. Η μαμά μου μου είπε ότι πολλά παιδιά θα ήθελαν να είναι στη θέση μου, οπότε όταν αρχίζει όλο αυτό να με ενοχλεί, σκέφτομαι αυτό το πράγμα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ