22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παίκτης μπορεί να αλλάξει όχι ο προπονητής !

Μπαίνοντας (αναγκαστικά γιατί στην πραγματικότητα θα προτιμούσε να προετοιμάζεται για 5ο ματς με τη Ζαλγκίρις) στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος - το πρόγραμμα του οποίου αναμένεται να έρθει πιο μπροστά λόγω πρόωρου αποκλεισμού των ομάδων μας - ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε μια αλλαγή (προσθήκη).

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει χαμός στα social media αλλά και σε αρκετά σάιτ, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην παρούσα φάση σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική τους εδώ και χρόνια και μόνο όταν έφταναν τα πράγματα στα άκρα από τον κόσμο υπήρχε μια τέτοια αλλαγή (π.χ Γκέρσον,  Γιαννάκης και Μπαρτζώκας).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, χωρίς πάλι αυτό να σημαίνει ότι σε περίπτωση - ιδιαίτερα - που δεν κατακτήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ομως διοίκηση και τεχνικό τιμ σκέφτονται και είναι πολύ πιθανό να τραβήξουν ένα τελευταίο χαρτί (αυτό που τους δίνει δικαίωμα ο κανονισμός) και να φέρουν έναν ακόμα ξένο παίκτη για το φινάλε της σεζόν. Φυσικά ήδη πρόκειται να αποχωρήσουν δύο (δηλαδή άλλος ένας μετά τον σίγουρο - όπως δείχνει - Χόλις Τόμπσον που δεν μπήκε ποτέ στη χημεία της ομάδας με ευθύνη δική του αλλά και του κόουτς Σφαιρόπουλου) ξένοι που θα γίνουν τρεις εάν προστεθεί τελικά ένας ακόμα ξένος στο ρόστερ, καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι έξι ξένοι σε κάθε ομάδα.

Το ζητούμενο είναι ότι αν τελικά προχωρήσουν οι Πειραιώτες στη μεταγραφή αυτή να γίνει το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο παίκτης προλαβαίνοντας και κάποια πιο βατά παιχνίδια όπως θα είναι για παράδειγμα αυτά της πρώτης φάσης με αντίπαλο την 7η ομάδα της κανονικής περιόδου στην Α1. 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ