16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παίκτες στην Καρδίτσα χειροκρότησαν τους οπαδούς (vid)

Η Αναγέννηση Καρδίτσα είναι γνωστή για το ποδοσφαιρικό της τμήμα, αλλά και για το ένθερμο κοινό της, το οποίο πλέον έχει περάσει και στο μπάσκετ, μετατρέποντας ένα δεύτερο πυλώνα μετά τις επιτυχίες του ΑΣ Καρδίτσας.

Η ΑΣΑ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία κατάφερε να προκριθεί στο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Σπύρου Παππά και Βασίλη Κρομμύδα, αν και ηττήθηκε με 66-70 από τον ΓΣ Σοφάδων, υπερασπίστηκε το 60-72 του πρώτου αγώνα και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση, με τον κόσμο και δε τους οργανωμένους φίλους της να δίνουν δυναμική παρουσία.

Στο φινάλε όπως θα δείτε και στο video που μεταφέρει το «karditsasportiva.gr» οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θέλησαν να ανταποδώσουν την στήριξη που λαμβάνουν από τους φίλους τους, και έτσι κατευθύνθηκαν προς το μέρος της κερκίδας του ΔΑΚ της Καρδίτσας όπου έχει καθιερωθεί ως η θέση των οργανωμένων και αφού τους προέτρεψαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν εκείνοι τη θέση τους στην εξέδρα, σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει το δέσιμο που υπάρχει στην Θεσσαλική ομάδα.

To Final Four αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29-30 Δεκεμβρίου, και συμμετέχουν εκτός από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Σπάρτακος Λάρισας, ο ΓΣ Αμπελώνα και ο Ίωνας Βόλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ