19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παίκτες πάνε κι έρχονται στο Ορλάντο λόγω κορονοϊού

O Τζέιμς Χάρντεν μετέβη στο Ορλάντο, αλλά βρίσκεται πλέον σε καραντίνα. Θα πρέπει να βγει αρνητικός σε δύο διαδοχικά τεστ για τον κορονοϊό, ώστε να του επιτραπεί να ενσωματωθεί στην αποστολή των Χιούστον Ρόκετς.

Ο 30χρονος γκαρντ καθυστέρησε πέντε ημέρες να πάει στην Disney World, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Βάσει πρωτόκολλου δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις με τις «ρουκέτες» εάν δεν εξακριβωθεί πως δεν είναι φορέας του ιού COVID-19. Τα τεστ θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 36 ώρες και μόνο εάν αμφότερα βγουν αρνητικά θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, που είχε βρεθεί θετικός, ανάρρωσε και επίσης ταξίδεψε στη Φλόριντα, για να ενσωματωθεί στους Ντένβερ Νάγκετς. Ο 25άχρονος σέντερ των «σβόλων» είναι πλέον καλά. Αφού έμεινε για δεκατέσσερις ημέρες απομονωμένος, τόσο στη Σερβία όσο και στις ΗΠΑ, του επιτράπηκε να πάει στην Disney World και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα εν όψει της επανέναρξης του ΝΒΑ, στις 30 Ιουλίου.

Από την άλλη, ο Μάικλ Μπίσλι προβλήθηκε από τον κορονοϊό και αποχώρησε από το Ορλάντο. Ο 31χρονος φόργουορντ, που είναι ο τέταρτος παίκτης του Μπρούκλιν Νετς που βρέθηκε θετικός στον ιό τις τελευταίες εβδομάδες, υπέγραψε στους Νεοϋορκέζους για να αντικαταστήσει τον Ταϊρόν Πρινς, αλλά για την ώρα τέθηκε εκτός ρόστερ. Εάν δεν προλάβει να επανέλθει, η ομάδα θα έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει.

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, στην επανεκκίνηση της φετινής σεζόν που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας, τους Σπένσερ Ντινουίντι, Ταϊρόν Πρινς και Ντι Άντρε Τζόρνταν λόγω κορονοϊού, τους τραυματίες Κάιρι Ίρβινγκ και Νίκολας Κλάξτον και τον Ουίλσον Τσάντλερ για οικογενειακούς λόγους, ενώ εκτός παραμένει ο Κέβιν Ντουράντ, που δεν έπαιξε ούτε λεπτό φέτος εξαιτίας τραυματισμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ