23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παίζει εκτός ΗΠΑ ο Καντέρ

Θεωρητικά θα ήταν το αυτονόητο: Παίκτης της ομάδας, η ομάδα παίζει εκτός ΗΠΑ, ο παίκτης ακολουθεί την αποστολή και αγωνίζεται. Στην περίπτωση του Ενές Καντέρ όμως τίποτα δεν είναι απλό. Μετά από την κριτική που ασκεί συχνά και έντονα στον Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι εύκολο γι' αυτόν να ταξιδέψει εκτός Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή τη φορά όμως κινήθηκαν όλα τα σωστά νήματα και ο Καντέρ θα μπορέσει να αγωνιστεί με τους Σέλτικς εναντίον των Ράπτορς σε δύο μέρες.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η παρέμβαση ακόμη και του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζαστίν Τριντό. Με τις ευλογίες της κυβέρνησης του Καναδά, τις ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών σε ΗΠΑ και Καναδά, του γερουσιαστή των ΗΠΑ Έντ Μαρκί, των Σέλτικς και των εκπροσώπων του, θα ταξιδέψει μετά από χρόνια εκτός ΗΠΑ. Να υπενθυμίσουμε πως η Τουρκία έχει ανακαλέσει το διαβατήριό του.

Όλους αυτούς τους ευχαρίστησε μέσω ενός γράμματος που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Τhe Globe and the Mail". Όπως αναφέρει τους ευχαριστεί όλους γιατί εργάστηκαν αφοσιωμένα, ώστε να μπορεί να παίξει στο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Ράπτορς, δίνοντας εγγυήσεις για την ασφάλειά του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ