19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πίτερς και Βιλντόζα οδήγησαν την Μπασκόνια (vids)

Ο Άλεκ Πίτερς φαίνεται πως βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει στην Μπασκόνια και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Σήμερα με 27 πόντους οδήγησε τους Βάσκους στη νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις Σεβίλλης με 103-76 για την 20η αγωνιστική της Liga Endesa.

Ο Πίτερς δεν ήταν μόνος του σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει και το χρόνο ανάμεσα στους παίκτες του μετά την διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Βιλντόζα είχε 19 πόντους, πέντε ασίστ και πέντε κλεψίματα, Γκεντράιτις και Πολονάρα σημείωσαν από 15 πόντους και ο Φαλ πρόσθεσε 11 και πέντε ριμπάουντ.

Πέρα από την ατομική παρουσία του κάθε παίκτη, σημαντικό ρόλο στη νίκη της Μπασκόνια έπαιξαν τα σουτ τριών πόντων, αφήνοντας το παρκέ με 51% από τα 6μ75 και 17/33! Πολύ υψηλό ήταν το ποσοστό και στα σουτ δύο πόντων με 67% και 21/31, κάνοντας την ίδια ώρα μόλις έντεκα λάθη σε όλο το παιχνίδι.

Ο Καταρά με 22 πόντους και έξι ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τη Σεβίλλη με τον Τζέιμς Φελντέιν να μετρά εννέα πόντους, δύο ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Η Μπασκόνια με αυτή της νίκη "έπιασε" την Ιμπεροστάρ Τενερίφη στην τρίτη θέση της κατάταξης του ισπανικού πρωταθλήματος. Στη κορυφή βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 16-1 και ένα σκαλί πιο κάτω βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με 15-3. Οι αγώνες και των δύο αυτών ομάδων αναβλήθηκαν εξαιτίας κακοκαιρίας και κορονοϊού αντίστοιχα.

(ACB Photo / A. Bouzo)

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ