23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πίτα με… πίστη για την παραμονή στον Ευκλή

Η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη για τον Ευκλή στη «μάχη» της παραμονής, αλλά στη μεσσηνιακή ομάδα υπάρχει πάντοτε ευχάριστο κλίμα, όπως φάνηκε και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, μαζί με την πεποίθηση πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

Ο Ευκλής έκοψε με τη σειρά του την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Luna Lounge» διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, είχαν παράλληλα την ευκαιρία για μία συγκέντρωση συσπείρωσης, εν όψει των δύσκολων επόμενων ημερών που έρχονται στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αφού αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση μαζί με την ΑΕ Σπάρτης, υστερώντας ωστόσο και θα γνώριζε τον υποβιβασμό, αν το πρωτάθλημα σταματούσε τώρα.

Ο Ηλίας Στακιάς και οι παίκτες του, βέβαια, δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και το «μήνυμα» μαχητικότητας, ήταν αυτό που εξέπεμψε η κοπή της Πίτας. Σε αυτή, αξίζει να αναφερθεί πως οι Γκούμας και Γιαννακέας ήταν οι τυχεροί. Στον Ευκλή, πλέον, ετοιμάζονται για το ντέρμπι «ζωής και θανάτου» το επόμενο Σάββατο (24/2) κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ