15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πήρε φόρα η Φενέρ (vid)

Η Φενερμπαχτσέ... πήρε τα πάνω της με τη μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα έφτασε τις τέσσερις στη διοργάνωση, με το σημερινό 83-71 επί της Χίμκι που έμεινε κολλημένη σε μία νίκη στους επτά αγώνες έχει δώσει. Λιγότερο από τρία λεπτά έπαιξε ο Ντε Κολό που αποσύρθηκε στον πάγκο λόγω προβλήματος, αλλά Εντι και Πιέρ ήταν οι σίγουρες λύσεις για τον Κοκόσκοφ.

Η Χίμκι έκανε το ματς... ροντέο από το τζάμπολ, οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο και σχεδόν αποκλειστικό λόγο και η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε τη Φενέρ στο 23-20, με τους Ρώσους να έχουν κάνει ήδη 8 λάθη.

Το σκορ πήγε στο 28-20 στο 12', όμως, ο Σβεντ πάτησε γκάζι, έβγαλε έξι γρήγορες ασίστ, ο Γερέμπκο έβαζε τα τρίποντα και στο 16' η Χίμκι είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με 33-31.  Η Φενέρ βρήκε τις λύσεις από τον Πιέρ, πέρασε με 42-35 στο 19' με δέκα δικούς του πόντους και σερί 11-2 και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ.

Οι παίκτες του Κοκόσκοφ συνέχιζαν να είναι πιο συντεταγμένοι στην τρίτη περίοδο απέναντι στην... αλλοπρόσαλλη Χίμκι και έφτασαν στη λήξη της στο +10, 65-55, όμως με τέτοιο αντίπαλο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρο. Στο 36' η Χίμκι είχε φτάσει σε απόσταση βολής, 72-70, με τον Τζόρνταν Μίκι να τα βάζει όπως και όποτε ήθελε, αλλά ακολούθησε ένα 8-0 της Φενέρ για το 80-70 στο 38'30'' με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Εντι και το ματς πια να έχει κριθεί.

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ: Ο Τζάρελ Εντι άρχισε να προσαρμόζεται στη Φενερμπαχτσέ και σήμερα έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, κρίνοντας ουσιαστικά και το ματς με δύο αποφασιστικά τρίποντα στο τελευταίο δίλεπτο.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 19 λάθη που υπέπεσε η... αδέσποτη σε πολλές στιγμές Χίμκι ήταν απαγορευτικός αριθμός για να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση στην αναμέτρηση.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ