16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πήρε το… αίμα της πίσω η Μάλαγα, γλίτωσε το «εγκεφαλικό» η Μπούργκος (vids)

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της Μάλαγας από την Μπανταλόνα για την διοργάνωση του Eurocup όπου δεν της στέρησε την πρόκρισή της, πήρε το αίμα της πίσω στο πρωτάθλημα δραπετεύοντας με ένα σημαντικό διπλό (97-82). Η Μπούργκος γλίτωσε το εγκεφαλικό στο τέλος απέναντι στην Φουενλαμπράδα (89-85).

Σε ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών η Μάλαγα χάρη σε ένα καθοριστικό τέταρτο δεκάλεπτο (32-19) ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα με την Μπανταλόνα (97-82) και επανήλθε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Η ομάδα του Κασιμίρο εμφανίστηκε με περισσότερες επιλογές στο ρόστερ συγκριτικά με τον αγώνα του Εurocup και βρήκε τις επιθετικές λύσεις από τους Μπριθουέλα και και Βαζίνσκι με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα. Ντεμπούτο με τη φανέλα των Ανδαλουσιάνων έκανε ο Γκαλ Μέκελ σημειώνοντας 8 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά της Μπανταλόνα για ακόμη μία φορά πρώτος σκόρερ ήταν ο Πρέπελιτς με 18 πόντους. Με αυτή τη νίκη η Μάλαγα ανέβηκε στο 12-11 ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 9-14.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο άλλο παιχνίδι η Μπούργκος είδε τον...χάρο με τα μάτια της στο τέλος καθώς απώλεσε μια διαφορά 20 πόντων στο ημίχρονο (55-35) στο τέλος με τη Φουενλαμπράδα να δείχνει σημάδια ζωής αλλά να μην ολοκληρώνει την απόλυτη ανατροπή (89-85). Κορυφαίου για τους γηπεδούχους οι Έρικ Κλαρκ και Βίτορ Μπενίτε από 20 πόντους έκαστος ενώ από τους φιλοξενουμένους ξεχώρισε ο Πιέρε Γκιλέτ με 15 πόντους.7

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ