15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πήρε τον σκόρερ Μάρουσιτς και τον ταλαντούχο Καρακεχαγιά η Καβάλα

Στην Α2 μετά από πέντε σεζόν επιστρέφει ο εξαιρετικός σκόρερ, Νεκτάριος Μάρουσιτς, ο οποίος παρότι έμοιαζε κοντά στον Αίαντα Ευόσμου, προτίμησε την πρόκληση της Καβάλας, η οποία δημιουργεί μια εντελώς νέα ομάδα.

Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Λαγκαδά, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε 20 πόντους και 46 τρίποντα σε 21 αγώνες, όντας εντυπωσιακός.

Η περίπτωση του ταλαντούχου Γιάννη Καρακεχαγιά είναι διαφορετική. Ο 21χρονος γκαρντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Πανιωνίου, με τον οποίο πήρε και 5 συμμετοχές στην Basket League, ενώ μι σεζόν πριν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά :

«ENERGEAN KAVALA BC
οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ δεν ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ!!!!
Διπλό «μπαμ» με ΜΑΡΟΥΣΙΤΣ και ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ
Ακόμα δυο σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας - Τα νέα πρόσωπα έφτασαν στα 6 και έπεται και συνέχεια.Η πρώτη είναι του Νεκτάριου ΜΑΡΟΥΣΙΤΣ που πέρσι αγωνιζόταν στον Ερμή Λαγκαδά και η δεύτερη του Γιάννη ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ από τον Πανιώνιο.Ο Νεκτάριος Μάρουσιτς, που είχε εξαιρετική παρουσία και στα δύο παιχνίδια εναντίον της Καβάλας στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έκανε αισθητή την παρουσία του στη διοργάνωση, μιας και αγωνιζόμενος σε μια μέτρια ομάδα κατάφερε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας σημειώνοντας 420 πόντους, έχοντας μέσο όρο σε κάθε αγώνα 20 πόντους. Μάλιστα είχε εξαιρετικά στατιστικά και στα τρίποντα έχοντας ευστοχήσει σε 42! Πρόκειται για έναν έμπειρο στην κατηγορία αθλητή που αγωνίζεται στη θέση γκαρντ/φόργουορντ, είναι 30 ετών και εκτός από τον Ερμή Λαγκαδά έχει περάσει από τους Μαχητές Πεύκων, τον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης, τη Δόξα Λευκάδας και τον Αίαντα Ευόσμου,Σε ότι αφορά τον Γιάννη Καρακεχαγιά η Καβάλα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πείσει να αγωνιστεί στο κλειστό της Καλαμίτσας. Πρόκειται για έναν 22χρονο γκαρντ ύψους 1.90, που αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Α1 Εθνική κατηγορία Ο Καρακεχαγιάς είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας .Με την απόκτηση των Μάρουσιτς και Καρακεχαγιά, τα νέα πρόσωπα στο συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη είναι 6, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά ένα παίκτη!Πηγή KAVALAPOST».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ