27.7 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πήρε προθεσμία ο Λάσκαρης

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας Χρυσούλας Γκούμα παρουσιάστηκε το πρωί ο Νίκος Λάσκαρης προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Πρόκειται για τη γνωστή πια διαμάχη του με τον Λετονό επιχειρηματία Μίχαλς Σούμποτινς.

 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

 

Στο μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της χορηγίας των Τούρκων προς την ΚΑΕ. Η πλευρά των ενδιαφερόμενων από καιρό εκφράζει την αισιοδοξία της ενώ εκείνη της ομάδας της Θεσσαλονίκης κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Οι επόμενες μέρες αν όχι ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές.

 

Όλα αυτά ενώ κινητικότητα υπάρχει και στο αγωνιστικό τμήμα. Όλα δείχνουν πως ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αποτελέσει παρελθόν και είναι αρκετά πιθανό να τον ακολουθήσει ο Κουάμι Βον. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες της στην απόκτηση ενός γκαρντ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2012-14) Ραμέλ Κάρι είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και μάλιστα είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μαζί του.

 

Ο Κάρι είναι στα 37 του χρόνια και αγωνίζεται στον Λίβανο.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ