19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε Μίχαλο ο Εθνικός που θέλει και Κουπίδη

Ο Εθνικός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2, έχοντας να φιλοξενήσει τον Ιπποκράτη Κω το Σάββατο (6/10) στο κλειστό «Π.Σαλπέας» και θέλει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρός και  ανταγωνιστικός.

Ο προπονητής των «μπλε» του Θοδωρής Παλαιοχωρίτης θα έχει από αύριο (3/10) στην διάθεση του τον πολύπειρο σκόρερ, Νίκο Μίχαλο, ο οποίος θα προσθέσει ακόμη μια ομάδα στο πλούσιο βιογραφικό του, και θα θελήσει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της νέας του ομάδας. Ο 41χρονος γκαρντ, μετά τον Ολυμπιακό και το Πέραμα θα αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα στον Πειραιά, ενώ αυτή θα είναι συνολικά η 15η στην καριέρα του, με τον Πανιώνιο να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό, με τον οποίο βρέθηκε από την Β' Εθνική στην Basket League.

Οι Πειραιώτες εκτός από τον Μίχαλο, ο οποίος από αύριο (3/10) θα μπει στον ρυθμό της ομάδας, θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της και τον Θέμη Κουπίδη. Ο 35χρονος φόργουορντ αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τις θέσεις των φόργουορντ, έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στον Δούκα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο Ηράκλειο, με το οποίο αγωνίστηκε και στην Α2. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς και άλλες ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει άμεσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ