26.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Πήρε Κωστανάκη, κράτησε Καραβέλη ο Άρης

Διπλό «χτύπημα» από τον Άρη, ο οποίος απέκτησε την Κάτια Κωστανάκη και επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο της Μαίρης Καραβέλη.

Η 23χρονη γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε τη σεζόν στη Σταυρούπολη, όπου αγωνιζόταν ως δανεική από τον Παναθλητικό Συκεών, και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της ομάδας της στην περσινή Α2. Η 25άχρονη γκαρντ, από την πλευρά της, μετακόμισε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρίνων» και μετά την ανανέωση του συμβολαίου της θα παραμείνει στις τάξεις τους και για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση για την Κάτια Κωστανάκη: «Η Κάτια Κωστανάκη στον ΑΡΗ! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Κάτια Κωστανάκη για έναν χρόνο από τον Ε.Ο. Σταυρούπολης, όπου αγωνίζονταν πέρσι με υποσχετική από τον Παναθλητικό Συκεών. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 29/07/1994 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα του Παναθλητικού Συκεών και πέρσι 2016-2017 ήταν η πρώτη σκόρερ του Ε.Ο. Σταυρούπολης στην Α2 Εθνική και συνέβαλε με τις εμφανίσεις στο να τερματίσει ο Ε.Ο. Σταυρούπολης στην 6η θέση! Καλή επιτυχία στον ΑΡΗ Κάτια!».

Η ανακοίνωση για τη Μαίρη Καραβέλη: «Και τη νέα χρονιά στον ΑΡΗ η Μαίρη Καραβέλη! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρία Καραβέλη, για έναν ακόμα χρόνο! Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις 18/04/1992 στο Μαρούσι, έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ