27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πήρε Κανύχη και Πολυμενάκο η Νίκη Αμαρουσίου (pic)

Σε δυο μεταγραφές νεαρών παικτών προχώρησε η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους Νίκο Κανύχη και Παύλο Πολυμενάκο.

Αναλυτικά:

Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Κανύχη, ο οποίος θα ενισχύσει τόσο την ανδρική μας ομάδα, όσο και την Under 21, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 19χρονος νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ της Νίκης την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή με την ομάδα U20 του “Γηραιού”, ενώ ανδρώθηκε μπασκετικά στον Κολοσσό Ρόδου. Έχει, επίσης, αγωνιστεί μία χρονιά -ως δανεικός από τον Κολοσσό- στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την “κυανέρυθρη” φανέλα!"

π

Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Πολυμενάκου, ο οποίος θα αγωνίζεται τόσο στην ανδρική μας ομάδα, όσο και σε εκείνη της Under 21, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 19χρονος αθλητής αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και προέρχεται από τα τμήματα Υποδομής του γειτονικού Βριλησσιακού, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΣ Βριλησσίων (ανδρικό & Under 21), πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την “κυανέρυθρη” φανέλα!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ