17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πήρε και Μαθιόπουλο η Καλαμάτα BC

Σε ακόμα μία σημαντική προσθήκη προχώρησε η Καλαμάτα BC, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον έμπειρο Γιώργο Μαθιόπουλο.

Ο 29χρονος γκαρντ, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Καλαμάτας ’80, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων των Μεσσήνιων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μαθιόπουλο (SG, 1988, 1.85). Ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο νέος μας «μπόμπερ» προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, στην οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την Καλαμάτα ’80, ενώ βρισκόταν μεταξύ των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων.

Ο Γιώργος ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά «βήματα» στην ίδια ομάδα, όπου αγωνιζόταν από τα 14 έως τα 21 του χρόνια, με παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ακάδημο, Γ.Σ. Μεσσήνης και Ευκλή, αποτελώντας μία σταθερή αγωνιστική αξία στην περιοχή μας. Πέρυσι επέστρεψε στην Καλαμάτα ’80, με το πέρασμά του αυτό, όπως αναφέραμε νωρίτερα, να είναι απόλυτα επιτυχημένο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία εν όψει της προσεχούς χρονιάς. #kalamatabc».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ