24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πήρε και Κοντραφούρη ο Εθνικός (pic)

Στην απόκτηση ένας ακόμη ταλαντούχου αθλητή έφτασε ο Εθνικός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαράλαμπου Κοντραφούρη (1,96).

Ο 21χρονος γκαρντ / φόργουορντ ξεκίνησε την πορεία του στον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί δυο χρονιές με τον Ιωνικό Νικαίας (2016-2018), ενώ πέρυσι βρέθηκε στον Έσπερο Καλλιθέας με τον οποίο είχε 8 συμμετοχές.

Αναλυτικά :

«Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χαράλαμπου Κοντραφούρη. Η ομάδα μας απέκτησε ακόμη έναν νεαρό παίκτη και δείχνει έμπρακτα τη στήριξη τους στους μικρούς ταλαντούχους καλαθοσφιαιριστές. 

Ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει κληθεί αρκετές φορές σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Εφήβων) Στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας (2016-2018), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας. Παράλληλα έχει επιλεγεί στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων. 

Χαράλαμπος Κοντραφούρης: «Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Εθνικού, σε μία ομάδα που δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή κ. Μουριχίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανυπομονώ να παίξω για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Εθνικού, θέλουμε να είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ