26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πήρε Θανόπουλο, ανακοίνωσε Ζωντό η Ακράτα

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη έφτασε η Ακράτα, η οποία φορτσάρει αναφορικά με τον σχεδιασμό της, θέλοντας να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Έτσι, εκτός από την τυπική ανακοίνωση της παραμονής του Παναγιώτη Ζωντού, η Ακράτα συμφώνησε με τον 26χρονο γκαρντ, Γιάννη Θανόπουλο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Πατρών. Ο Θανόπουλος διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Πατρών σε Α1 και Α2, ενώ επίσης πανηγύρισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία με Κόροιβο και Αρκαδικό. Επίσης ήταν στην ομάδα του Αίολου Αστακού που κατέκτησε πριν δυο χρονιές το πρωτάθλημα στον Βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ζωντό: «Ο  Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Παναγιώτη Ζωντό, για ένα ακόμη χρόνο. Ο κ. Ζωντός αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου καθώς και των Ακαδημιών μπάσκετ. Θα καταβληθεί δε προσπάθεια για την επανασύσταση του   γυναικείου τμήματος μπάσκετ, αρχής γενομένης από τις μικρότερες ηλικίες – κορασίδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ