19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πήρε Δημητροπούλου, «κράτησε» Κρανιώτη ο Λασσάνης

Ο Λασσάνης Κοζάνης συνέχισε το σχεδιασμό του εν όψει της καινούριας σεζόν και της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τη Στεφανία Δημητροπούλου.

Η νεαρή γκαρντ προέρχεται από την Ακαδημία Shooters Φλώρινας και εκτός από τη γυναικεία ομάδα θα ενισχύσει και το τμήμα Νεανίδων. Παράλληλα, ανανεώθηκε η συνεργασία με την Ελεάννα Κρανιώτη, που λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να προσφέρει πέρυσι τα αναμενόμενα.

Η ανακοίνωση: «Ο ΓΣΚ Λασσάνης ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Στεφανίας Δημητροπούλου από την Ακαδημία Shooters Φλώρινας. Η Στεφανία είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής με πολύ καλές χρονιές στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων με την ομάδα της και θα στελεχώσει την πρώτη ομάδα στις θέσεις των guards όσο και την ομάδα Νεανίδων, που θα παρουσιαστεί πολύ δυνατή την προσεχή σεζόν. Την καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε την ομάδα των Shooters Φλώρινας και τον coach Μαρκόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Ο ΓΣΚ Λασσάνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελεάννα Κρανιώτη. Η Ελεάννα αφήνει πίσω την περσινή άτυχη (λόγω τραυματισμού) χρόνια και αναμένεται να παίξει κύριο ρόλο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, προσθέτοντας ύψος και δύναμη κάτω από τα καλάθια. Αποτελεί θεμέλιο λίθο της ομάδας μας από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε στις ακαδημίες μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ