17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πήρε Γραμματικό, Καστανιώτη η Πεντέλη που εξετάζει Στογιάνοβιτς

Αθόρυβα και μεθοδικά κινείται η Πεντέλη, η οποία κάνει πράξη την πλήρη αλλαγή στο ρόστερ της, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Χαρτοματσίδη ήρθε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό σκόρερ, Γιάννη - Μάριο Γραμματικό, ο οποίος μετά από μια χρονιά στην Γ' Εθνική , ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω, επιστρέφοντας στην Β' Εθνική. Ο 35χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Παλαιό Φάληρο, με το οποίο κέρδισε την άνοδο στην Β' Εθνική, αλλά είχε κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα όντας στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση των σκόρερ της Γ' Εθνικής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ίδια ομάδα στη Β' Εθνική, για να ακολουθήσει ο Έσπερος Καλλιθέας.

Παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων θα πρέπει να λογίζεται και ο Γιάννης Καστανιώτης . Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ (2,03) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική και την ΦΕΑ, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική, ενώ το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για την προσέγγιση των δυο πλευρών. Επίσης στο στόχαστρο είναι ο Ματέι Στογιάνοβιτς ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β' Εθνική με τον Έσπερο Λαμίας, έχοντας 15,5 πόντους και 37 πόντους σε 21 παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ