19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πήρε Βουρνά αποχαιρέτησε Παπαδόπουλο η Ακράτα

Τον τρίτο της προπονητή στην τρέχουσα σεζόν ανακοίνωσε η Ακράτα, με το φλερτ ετών με τον Νίκο Βουρνά να καταλήγει σε γάμο και τον Πατρινό προπονητή να αναλαμβάνει τα ηνία της, κάνοντας ντεμπούτο στο προσεχές ντέρμπι με την Αχαγιά' 82.

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Πατρών αποδέχθηκε την πρόκληση της Ακράτας, με το basketa.gr να σας ενημερώνει από χθες (3/12) για την συμφωνία των δυο πλευρών. Ο coach Βουρνάς θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τον σύλλογο να τον αποχαιρετάει σε ένα φιλικό διαζύγιο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«-Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Νίκο Βουρνά. Ο κ. Βουρνάς αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του Συλλόγου με σκοπό την υλοποίηση όλων των στόχων της.

Ο κ. Βουρνάς ξεκίνησε τη σαιζόν σαν προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας απ όπου και παραιτήθηκε μετά την 6η αγωνιστική. Στη σαιζόν 2017-2018 ήταν προπονητής της ομάδας του Γλαύκου με την οποία πέτυχε και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος πατρινός προπονητής μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στη Δόξα Λευκάδας (άνοδος στην Α2), στον Έσπερο Πατρών, στον Αίολο Αστακού, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον ΚΑΟ Κορίνθου και στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

-Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την - κοινή συναινέσει - λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ.Δημήτρη Παπαδόπουλο και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ