22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πήρε Βουλγαράκη αποχαιρέτησε Κόκουρα ο Ιωνικός Ιωνίας

Την απόκτηση του Γιώργου Βουλγαράκη ανακοίνωσε ο Ιωνικός Ιωνίας, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τον Νίκο Κόκουρα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Γ' Εθνική συμφώνησε με τον 19χρονο φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων όπου είχε 2,8 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα σε 13 παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Ο Ιωνικός Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Βουλγαράκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής θα ενισχύσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της στη Γ Εθνική.

Who is who

Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 2001, έχει καταγωγή από την Κατερίνη, ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του small forward. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου, στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΓΕΠ με προπονητή τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Χρυσανθόπουλο. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ νεαρού ταλαντούχου αθλητή το οποίο δείχνει και τη φιλοσοφία του συλλόγου, να βοηθήσει νέους αθλητές να εξελιχθούν στο αντρικό επίπεδο, που επιμελείται ο coach Χριστοφορίδης» .

Η ανακοινωση:

«Ο Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή Νίκο Κόκουρα για τη προσφορά του στον σύλλογο.

Νίκο, σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας, κι αυτά δεν ήταν λίγα. Είσαι πλέον ένας από εμάς και η πόρτα μας θα είναι για εσένα πάντα ανοικτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ