24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήρε Αγγελόπουλο, δοκιμάζει Παναγιώτου, νίκησε Έσπερο ο Γλαύκος (pics)

Τα φιλικά προετοιμασίας του ξεκίνησε ο Γλαύκος του Χρήστου Μυριούνη, οδεύοντας προς την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στην Β' Εθνική.

Η Πατρινή ομάδα επικράτησε δύσκολα σε χθεσινό (5/9) του Έσπερου Πατρών με 63-61 στο κλειστό της «Αποθήκης» με τους γηπεδούχους να έχουν στη διάθεση τους τον Φώτη Αγγελόπουλο ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα. Ο 36χρονος φόργουορντ (1,99) είχε συμφωνήσει με τον Αίολο Αγυιάς, μένοντας ελεύθερος, σε μια περίπτωση που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην πλέον ομάδας του. Επίσης από σήμερα (6/9) θα δοκιμαστεί ο Κύπριος γκαρντ, Θεόδωρος Παναγιώτου, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες παρακολουθώντας το φιλικό παιχνίδι ενώ προέρχεται από τον Κεραυνό Στροβόλου.Ο Χρήστος Μυριούνης δεν είχε στην διάθεση του, τους τραυματίες Γιαννικόπουλο,  και Τσεκλένη.

Από την πλευρά του ο Έσπερος Πατρών του Σπύρου Δεράου έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο ενώ απουσίαζαν οι Κουτσούκος, Αποστολόπουλος, Γιαλελής (τραυματίες), Σκόνδρας (θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του) και Λ. Καλογιάννης (λόγω μαθημάτων).

ΓΛΑΥΚΟΣ: Καρακωνσταντάκης, Σερέτης, Μοσχοβάκης, Μαναβόπουλος, Σπυράκος (βασική 5άδα), Δίπλαρος, Σακελλαρόπουλος, Μοίραλης, Εφέπουλος, Διαμαντόπουλος, Κούτρας, Δαβάνης, Αγγελόπουλος. Απουσίαζαν οι τραυματίες Γιαννικόπουλος και Τσεκλένης.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Δούρος, Ζαφείρης, Φραντζής, Κατσαβόπουλος, Βύρλας (βασική 5άδα), Βεργανελάκης, Νάτσκος, Μπαρδάκας, Σερέτης, Ροκανάς. Απουσίαζαν οι Κουτσούκος, Αποστολόπουλος, Γιαλελής (τραυματίες), Σκόνδρας (θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του) και Λ. Καλογιάννης (λόγω μαθημάτων). Ρεπορτάζ και φωτογραφίες «pelop.gr» τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ