17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πήρε Αγγελίδη, Τσακναρίδη και Μαλτέζο η Ευρυάλη, που ανανέωσε δυο (pics)

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία θα εμφανιστεί η Ευρυάλη στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, φτάνοντας σε τρεις μεταγραφές και δυο ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Πρόδρομο Αγγελίδη, που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζονταν με τον ΒΑΟΛ στην Γ' Εθνική, και τους Βασίλη Τσακναρίδη και Κώστα Μαλτέζο. Επίσης κράτησε τους Δημήτρη Ψυχογιό και Νίκο Μπατή.

Αναλυτικά :

-O ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πρόδρομο Αγγελίδη ο οποίος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε στην Χίο με τον ΒΑΟΛ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχές!!!

-Ο ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τσακναρίδη από τον Πρωτέα Βούλας.Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

-Ο ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό σέντερ Κώστα Μαλτέζο. Καλώς ήρθες Κώστα!!! Σου ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.

-Ανανεώσεων συνέχεια για την Ανδρική ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου μας.
Ανανέωσε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και ο Δημήτρης Ψυχογιός ο οποίος θα είναι μαζί μας για πέμπτη (5) συνεχόμενη χρονιά..
Επίσης ανανέωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Νίκος Μπατής και θα ενισχύσει και αυτός την περιφέρεια της ομάδας μας.
Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ