21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πήραν κι έδωσαν αγάπη στο Πλαγιάρι (pics)

Στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι, βρέθηκε αντιπροσωπία φορέων που παίρνουν μέρος στο φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ.

Αγάπη και χαμόγελα έδωσαν και πήραν οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και της ΟΣΕΚΑ, οι οποίοι έγιναν δεκτοί από τα παιδιά με ενθουσιασμό, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και απάντησαν στα ερωτήματά τους, για το πόσο όμορφο είναι το μπάσκετ, πως γίνεται κάποιος μπασκετμπολίστας κι αν πρέπει να είναι ψηλός, ενώ τόνισαν και τη σημασία της προσπάθειας, της χαράς της συμμετοχής και της πίστης για ζωή.

«Είστε το σημαντικό παράδειγμα για τη μάχη που πρέπει να δίνουμε καθημερινά όλοι μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος. Ο ταμίας του ΕΣΑΚΕ Μανώλης Κεφαλογιάννης, από την πλευρά του, υπογράμμισε τη σημασία του μηνύματος που δίνουν τα παιδιά και οι συνοδοί τους, όπως και όλοι όσοι βοηθούν το Παιδικό Χωριό SOS.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάνας, κάλεσε τα παιδιά να ακολουθούν τον αθλητισμό: «Γιατί μας κάνει καλύτερους στην ψυχή και στο μυαλό», ενώ η αντιπροσωπία επισκέφθηκε κι ένα από τα σπίτια που ζουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS. Στην αντιπροσωπεία του EKO All Star Game ’19, την οποία υποδέχθηκε και ευχαρίστησε θερμά ο επικεφαλής της δομής Άκης Δρεπανίδης, μετείχαν ακόμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Καφετζόπουλος, εκπρόσωποι της εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, της ΧΑΝΘ, αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη και της ομάδας μπάσκετ φορέων του ΟΚΑΝΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ