22 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πήγε Τορόντο κι ελπίζει ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει παροπλισμένος για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και εξακολουθεί να αποτελεί ερώτημα χωρίς απάντηση το εάν θα προλάβει να αγωνιστεί στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στους «πολεμιστές» και τους «πτερόσαυρους» θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (11/06, 04.00) στη «Scotiabank Arena», με τους Καναδούς να προηγούνται ήδη με 3-1 και χρειάζονται μόλις μία νίκη ακόμα για να κατακτήσουν τον τίτλο. Οι παίκτες του Στιβ Κερ θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο επί καναδικού εδάφους, αφού σε περίπτωση ήττας η σειρά θα ολοκληρωθεί με πρωταθλητές -για πρώτη φορά στην ιστορία τους- τους αντιπάλους τους.

Ο 30χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στον πέμπτο ημιτελικό της Δύσης κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς και από τότε δεν έχει πατήσει ξανά παρκέ. Τα ευχάριστα νέα για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι πως ταξίδεψε για το Τορόντο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αλλά ο προπονητής του δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στον πέμπτο τελικό του ΝΒΑ. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί στη «Scotiabank Arena» και ανάλογα με την κατάστασή του θα αποφασιστεί εάν θα ριχθεί στη «μάχη» ή όχι. Συνολικά, ο KD έχει χάσει μέχρι στιγμής εννέα ματς, τον έκτο ημιτελικό με τις «ρουκέτες», όλους τους τελικούς της Δύσης κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους πρώτους τέσσερις τελικούς του «μαγικού κόσμου», με την ομάδα του να έχει απολογισμό -χωρίς εκείνον στις τάξεις της- έξι νίκες και τρεις ήττες.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να παίξει στον πέμπτο ή στον έκτο τελικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν έχουν νόημα κι ένα εξ αυτών είναι η κουβέντα για το εάν θα μπορέσει να παίξει ο Ντουράντ ή όχι», αρκέστηκε να δηλώσει ο 53χρονος τεχνικός των «πολεμιστών». Βέβαια, για να διεξαχθεί πέμπτος τελικός -και πάλι στην έδρα των Τορόντο Ράπτορς- θα πρέπει οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να κερδίσουν στον πέμπτο τελικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ