23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήγε, είδε και… απήλθε ο Μπάγκλεϊ

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνική ΗΠΑ στο Λας Βέγκας, έπαιξε και στο πρώτο φιλικό, αλλά εν τέλει δεν θα διεκδικήσει θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο 20άχρονος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς σαν να μετάνιωσε την παρουσία του στο προπονητικό καμπ της «αστερόεσσας», εν όψει της συμμετοχής της στα ασιατικά παρκέ (31/08-15/09). Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «New York Times» δεν πρόκειται να συνεχίσει στην προετοιμασία, καθώς αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός. Ο λόγος που δεν θα ενισχύσει άλλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ούτε φυσικά θα διεκδικήσει την παρουσία του στο μεγάλο φετινό «ραντεβού», είναι πως θέλει πλέον να επικεντρωθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ, δεύτερή του με τους «βασιλιάδες». Πέρυσι έπαιξε σε 62 ματς κανονικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 14,9π., 7,6 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 25.3’.

Ο Αμερικανός διεθνής δεν θα μεταβεί στο Λος Άντζελες, για τη συνέχιση της προετοιμασίας της Εθνικής, ενημερώνοντας σχετικά τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Κάπως έτσι ο 70χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός είδε ακόμα μία λύση να χάνεται, μένοντας με δεκαέξι παίκτες. Ανάμεσά τους, πάντως, είναι και δύο συμπαίκτες του Μάρβιν Μπάγκλεϊ στους Σακραμέντο Κινγκς, ο Χάρισον Μπαρνς και ο Ντι Άαρον Φοξ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ