16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πήγε για συγγνώμη και δέχθηκε μπουνιά ο Γκριν

Στο Λος Άντζελες, σε γνωστό κλαμπ, συναντήθηκαν ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τριστάν Τόμπσον και το αποτέλεσμα ήταν ο πρώτος να δεχθεί νέα επίθεση από το δεύτερο.

Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, αυτή τη φορά όχι στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά στο νυχτερινό κέντρο «Delilah», όπως αποκάλυψε η αμερικανική ιστοσελίδα bossip.com. Το ατυχές περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Ιουλίου, σε πάρτι που διοργάνωσε μετά τα βραβεία «ESPY Awards» ο Λεμπρόν Τζέιμς. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, o 27χρονος φόργουορντ/σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς αιφνιδίασε τον 28άχρονο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όταν του επιτέθηκε με μπουνιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε προηγηθεί «συγγνώμη» του δεύτερου για τα όσα έγιναν στους τελευταίους τελικούς του ΝΒΑ, την οποία όχι απλώς δεν δέχθηκε ο Καναδός, αλλά -φανερά εκνευρισμένος- από την επίμονη στάση του Αμερικανού τον γρονθοκόπησε!

Το σκηνικό επιβεβαιώνεται και από τον Τζέισον Μακ Ιντάιρ του «Fox Sports». Ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο ούτε καν φωτογραφίες στον Τύπο, εξάλλου στο πάρτι που διοργάνωσε ο «βασιλιάς» στην «πόλη των αγγέλων» υπήρχε σαφή προειδοποίηση για την εξασφάλιση και προστασία της ιδιωτικότητας. Αμφότεροι οι παίκτες, πάντως, αποχώρησαν χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό, τη στιγμή που οι ομάδες τους δεν θέλησαν να πάρουν θέση για το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο είδε, έστω και με καθυστέρηση, το φως της δημοσιότητας. Ο, δε, Λεμπρόν Τζέιμς αποχώρησε από το κλαμπ αμέσως μετά τον καβγά, παρότι ήταν ο οικοδεσπότης του πάρτι, όντας έντονα δυσαρεστημένος από τους δύο παίκτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ