17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πήγαν Τούμπα αλλά δεν έφεραν… γούρι στον ΠΑΟΚ (pics)

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις τους με τον ΠΑΟΚ οι Νικίγια Μάγιο, Ρεμπέκα Ακλ και Σάνον Φλάκερ πήγαν στο γήπεδο της Τούμπας και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του.

Οι τρεις ξένες παίκτριες των Θεσσαλονικιών επισκέφθηκαν την Τούμπα πριν από το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Κράσνονταρ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, δεν έφεραν… γούρι στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση: «Tρεις αθλήτριες του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας. Συγκεκριμένα, οι Nukiya Mayo, Rebecca Akl και Channon Fluker ξεναγήθηκαν στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου, επισκέφθηκαν την επίσημη μπουτίκ της ομάδας και παράλληλα απέστειλαν τις ευχές τους για τη μεγάλη μάχη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ για την είσοδο στους ομίλους του UEFA Champions League.

O ΠΑΟΚ αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, με τους αθλητές όλων των τμημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, να το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Υποχρέωση όλων μας είναι να εγκλιματίζουμε άμεσα κάθε νέο αθλητή, ώστε να κατανοεί στο έπακρο, ποιου συλλόγου έχει την τιμή να φοράει τη φανέλα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ