19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέφτουν οι υπογραφές για τα Άνω Λιόσια!

Μια υπογραφή μακριά από το όνειρο της απόκτησης γηπέδου βρίσκεται πλέον η μπασκετική ΑΕΚ. Την υπογραφή που θα βάλουν ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι παράγοντες της πολιτείας (υφυπουργός Αθλητισμού και διοίκηση του ΣΕΦ, όπου υπάγεται οργανικά τα γήπεδο) στη σύμβαση παραχώρησης της χρήσης του κλειστού των Άνω Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Όλα τα άλλα γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν τακτοποιηθεί, ο φάκελος έχει κλείσει και μένει μόνο να οριστικοποιηθούν οι όροι της σύμβασης (χρονική διάρκεια, ετήσιο μίσθωμα κλπ.) για να μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο.

Αυτό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι ένα θέμα μάλλον τυπικής σημασίας, δεδομένου ότι η προεργασία έχει γίνει και οι δύο πλευρές (ΑΕΚ και Πολιτεία) βρίσκονται πολύ κοντά στο να "κλειδώσουν" την οριστική συμφωνία. Άλλωστε πριν από μερικές μέρες ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε δηλώσει πως η σύμβαση θα έχει διάρκεια 10+10 ετών, ενώ ούτε το μίσθωμα ούτε κάποιος άλλος από τους όρους μπορεί πλέον να προκαλέσει εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. 

Εκτιμάται ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα πέσουν οι υπογραφές στη σύμβαση παραχώρησης και στο πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής, πράγμα που σημαίνει ότι από την επομένη η ΑΕΚ θα μπορέσει να αρχίσει τις εργασίες στο κλειστό.

Προεργασία έχει γίνει φυσικά και σε αυτό το κομμάτι. Τα σχέδια για τη διαμόρφωση των αποδυτηρίων, των κερκίδων και των λοιπών εσωτερικών χώρων είναι έτοιμα, οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες και των φωτεινό πίνακα βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και στόχος είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο τόσο για την προετοιμασία της ομάδας τον Αύγουστο, όσο φυσικά και για τους επίσημους αγώνες της, που αναμένεται να αρχίσουν τον Οκτώβριο. 

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες τρέχουν αυτό τον καιρό κυρίως το θέμα του γηπέδου και υπολογίζουν και αισιοδοξούν ότι αν δεν υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις είτε στις υπογραφές της σύμβασης παραχώρησης είτε στις τεχνικές διαδικασίες ανακαίνισης, η έναρξη της νέας σεζόν θα βρει την ΑΕΚ στο καινούριο της σπίτι. 

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, αφορούν το κλειστό γήπεδο και μόνο αυτό. Ο περιβάλλων χώρος και τα σχέδια που είχε ο Μάκης Αγγελόπουλος για τη διαμόρφωσή του είναι ένα άλλο κομμάτι, που μπορεί να καθυστερήσει, δεδομένων ειδικά των οικονομικών αναταράξεων που έχει προκαλέσει η επιδημία του κορωνοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ