16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέτεγουεϊ: «Θα ζήσουμε μια καλή χρονιά με το Περιστέρι»

Το νεό μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, Τεράν Πέτεγουεϊ, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων και ανυπομονεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με τους νέους συμπαίκτες του ενώ παρουσιάζεται αισιόδοξος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στα ελληνικά παρκέ ματά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτή τη φορά για λογαριαμό του Περιστερίου όπου προ ημερών υπέγραψε μονετές συμβόλαιο. Ο  Τεράν Πέτεγουεϊ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της νέας του ομάδας δηλώνοντας ανυπόμονος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είμαι πανευτυχής που έχω την ευκαιρία να παίξω στο Περιστέρι και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα. Γνωρίζω πως χτίζεται μία δυνατή ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θα συμβάλω με την ενεργητικότητα και την προσπάθειά μου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα! Πιστεύω πως θα ζήσουμε μία καλή χρονιά για το Σύλλογο» ήταν τα λόγια του 27χρονου παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ