19.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πέτγουεϊ: «Είμαι χάλια, αποσύρομαι» (pics)

Αποφασισμένος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εμφανίζεται, αυτή τη φορά, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Στην απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Άρη.

Ο 32άχρονος φόργουορντ μεταγράφηκε φέτος το καλοκαίρι στους «κιτρίνους», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της σε Stoiximan.gr Basket League και Basketball Champions League. Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και την ήττα του συγκροτήματος του Παναγιώτη Γιαννάκη έγραψε μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να κρεμάσει τη φανέλα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, μέσω Twitter: «Εάν δεν μπορώ πια να προσφέρω στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για εμένα σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι χάλια, παίρνω την ευθύνη να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες τις ομάδες στις οποίες έπαιξα και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτές. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι υπερήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές».

Εν συνεχεία, στάθηκε στη διαιτησία στο σαββατιάτικο (11/11) ματς στο «PAOK Sports Arena», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος: «Ειδικά όταν οι διαιτητές με κοροϊδεύουν σαν να είμαι πρωτάρης και σφυρίζουν όταν αναπνέω κοντά σε έναν αντίπαλό μου, τότε ναι ήρθε η ώρα να σταματήσω». Εκτός από φίλους και φαν του, υπήρξαν και παίκτες που έσπευσαν να του αλλάξουν γνώμη, όπως οι Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς, με τον ίδιο όμως να εμφανίζεται ανένδοτος: «Τελείωσε για εμένα, παιδιά».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο 2015, οπότε μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό μετακόμισε στη Σαρδηνία, για λογαριασμό της Σάσαρι: «Αυτή η καταραμένη σεζόν, το 2015, με γαμ… Ωστόσο, το λάθος ήταν δικό μου».

Παραμένει άγνωστο εάν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ενημερώσει και προσωπικά τον προπονητή του Άρη, ή τη διοίκηση, για τις προθέσεις του. Το απόγευμα οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στο «Nick Galis Hall», για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Αβελίνο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του BCL (14/11, 19.30) και τότε θα ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμερικανό, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ανάλογη δήλωση. Θυμηθείτε τι είχε γράψει πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, όντας παίκτης της τουρκικής Καρσίγιακα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ