21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Πέταξε» για Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός (pics)

Στην Ποντγκόριτσα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Μπούντουσνοστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης (07/03, 11.00) για το Μαυροβούνιο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Moraca», στο οποίο θα λάβει χώρα το ματς της Παρασκευής (08/03, 20.00) απέναντι στο συγκρότημα του Γιασμίν Ρέπεσα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στο γνωστό τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, με την αποστολή να αποτελείται από δεκατρείς παίκτες. Μετά το πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής (08/03) ο 59χρονος τεχνικός θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στη δωδεκάδα για το κρίσιμο ματς με τους Μαυροβούνιους, οι οποίοι είναι προτελευταίοι στην κατάταξη με μόλις έξι νίκες, ενώ προέρχονται από αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Οι Πειραιώτες έχουν χάσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και στο «Moraca» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού», προκειμένου να μην υποχωρήσουν στη «μάχη» που δίνουν για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμα...
Μπλατ: «Δεν υπάρχουν περιθώρια»
Γκος: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ