21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέταγε… τρίποντες φωτιές ο Προμηθέας στην Ρόδο

Με επίδειξη δύναμης στην Ρόδο άρχισε ο Προμηθέας τις υποχεώσεις του στην Basket League, επιβεβαιώνοντας από νωρίς ότι θα είναι και φέτος από τις δυνάμεις του πρωταθλήματος. Το 83-68 επί του Κολοσσού έδειξε μια ομάδα με πολύ μεγάλος βάθος, μεγάλη ποιότητα και όσο περνούσε ο χρόνος έγερνε υπέρ της η ζυγαριά, με τους Ροδίτες να στερούνται πλήθος εναλλακτικών λύσεων. Εδειξαν πάντως κι αυτοί καλοδουλεμένοι, με έναν δυνατό βασικό κορμό και σίγουρα πολύ υπολογίσιμοι. 

ΗΓΕΤΕΣ: Ο Προμηθέας δεν λυπήθηκε τα έξοδα για να φέρει στην ομάδα του δύο ακόμα διεθνείς Ελληνες και αυτοί το πήραν... πατριωτικά να δικαιώσουν την επιλογή τους. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν οι ηγέτες στην πρεμιέρα και έδειξαν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στνν φορτωμένη σεζόν.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, όταν μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος (23-18, 41-43 τα δεκάλεπτα), ο Προμηθέας έκανε επιμέρους σκορ 25-10 έχοντας σκοράρει 21 πόντους με τρίποντα και το υπέρ του 68-51 δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβήτηση της κυριαρχίας του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 7 τρίποντα του Προμηθέα στο τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο ο Κολοσσός σκόραρε μόλις δέκα πόντους, και ο απολογισμός 14/26 που είχαν οι Πατρινοί στο 30' ήταν η καθοριστική επίδοση για την εέλιξη του αγώνα.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ