16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πέσιτς: « Όλοι ξέρουν ότι τι σημαίνει να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή (29/02, 21:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησαν, τόσο ο τεχνικός των "Μπλαουγκράνα", Σβέτισλαβ Πέσιτς, όσο και ο Πιερ Οριόλα. 

Ο προπονητής των Καταλανών, μιλώντας για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν πόσο απαιτητικό παιχνίδι έχουμε μπροστά μας κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα με σπουδαία ισορροπία κοντών και ψηλών παικτών. Έχουν εμπειρία, πολλούς Αμερικανούς κάτι που σημαίνει πως έχουν αθλητικότητα. Είναι σπουδαίοι, έτσι γνωρίζουν πώς να κάνουν μια ομάδα νικήτρια. Όλοι ξέρουν ότι τι σημαίνει να παίζεις στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή δεν είναι νέα κατάσταση για εμάς».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ, δήλωσε: «Θα παίξουμε πιθανότατα στην πιο "καυτή" έδρα της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα δυνατός εκεί. Όταν αντιμετωπίζει μια ισχυρή ομάδα, σαν τη δική μας, πουλάει όλα τα εισιτήρια και στο γήπεδο δημιουργείται μια όμορφη, αλλά δύσκολη ατμόσφαιρα. Μπορέσαμε να ξεκουραστούμε για λίγο και αυτό είναι σημαντικό, ενόψει της τελικής ευθείας της regular season. Δουλέψαμε και στην επίθεση και στην άμυνα, αυτή η εβδομάδα ήταν καλή για εμάς»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ