15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέσιτς: «Εμείς δεν μπορούμε να ξεκουράσουμε παίκτες»

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί με τον Ολυμπιακό αύριο (18/12) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στις δηλώσεις του τόνισε ξεκάθαρα πως βλέπει νίκη της ομάδας του.

«Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να φύγουμε νικητές», τόνισε ο προπονητής των «μπλάουγκράνα». Πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να παλέψουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Οολυμπιακός είναι ομάδα με συνοχή, ποιότητα και εμπειρία στην Ευρωλίγκα».

Εστίασε όμως και σε ένα ακόμη κομμάτι που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι ελληνικές ομάδες μπορούν να ξεκουράζουν παίκτες στο πρωτάθλημά τους. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει στο τελευταίο παιχνίδι τους Σπανούλη και Πρίντεζη. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Ο Πέσιτς ρωτήθηκε και για τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα: «Του έλειψε η... βενζίνη στο ντεπόζιτο μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας. Πλέον έχει κίνητρο και μπορούμε να τον υπολογίζουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και για τη χαμηλή επιθετικά συγκομιδή της στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν ανησυχώ για την επίθεση. Πάντα μπορούμε να παίζουμε καλύτερα, έχουμε αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι η άμυνα, το πώς θα βελτιώσουμε την άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ