23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πέσιτς: «Αν έρθει ο Γιασικεβίτσιους θα είναι τρίτος βοηθός μου»

Οι κάκιστες σχέσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς με το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι γνωστές, χρονολογούνται άλλωστε από το 2003.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει στο… μικροσκόπιό της το νυν προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παραμείνει στην πατρίδα του ή θα αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του, οι Καταλανοί θεωρούνται από πολλούς η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του, αλλά δημοσίευμα της εφημερίδας «Mundo Deportivo» ήρθε να υπενθυμίσει πως ο Λιθουανός δεν γίνεται να πάει στη Βαρκελώνη όσο εκεί βρίσκεται ο 68άχρονος προπονητής.

«Εάν έρθει ο Γιασικεβίτσιους θα είναι για τρίτος βοηθός μου», φέρεται να είπε ο Σέρβος για το «Σάρας» στα αποδυτήρια του «Παλάου Μπλαουγκράνα», κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δείχνει πλέον να κερδίζει «έδαφος», για να παραμείνει στην άκρη του πάγκου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πάντως, επίσης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα πήγαινε στην ομάδα μόνο εάν δεν χρειαζόταν να συνεργαστεί με τον 68άχρονο τεχνικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ