25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέσιτς: “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”!

Πανευτυχής ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εκθείασε την προσπάθεια των παικτών σε άμυνα και επίθεση. Και μίλησε για ένα όνειρό του, που έγινε πραγματικότητα και δεν αφορούσε τη νίκη σε μία έδρα όπως το ΣΕΦ, αλλά... τα 50 ριμπάουντ, που πήραν οι παίκτες του!

"Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι από την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη συγκέντρωση και το κίνητρο που έδειξαν να έχουν, λόγω σεβασμού για τον Ολυμπιακό. Είναι μία σπουδαία ομάδα, που κάνει πολύ καλή σεζόν. Αυτό έδωσε κίνητρο στους παίκτες μου. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό πώς ξεκινάς και πώς τελειώνεις το παιχνίδι, αλλά το ίδιο ισχύει και για την τρίτη περίοδο. Όλοι οι παίκτες μας έδωσαν έξτρα ενέργεια στο transition, αλλά και στην έναν εναντίον ενός άμυνα. Ο Πρίντεζης είναι παίκτης-κλειδί και τον περιορίσαμε. Ο Μερμάν, αλλά και όλοι οι παίκτες, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πιο πολύ για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε", δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια μίλησε για το όνειρό του:

"Εσείς πιστεύατε ότι θα παίρναμε τόσο μεγάλη διαφορά; Είπατε τα πάντα. Αν μιλήσουμε για τα ριμπάουντ, είμαι 35 χρόνια προπονητής. Δεν μπορώ να θυμηθώ παιχνίδι, σε αυτό το επίπεδο, όπου μία ομάδα πήρε 50 ριμπάουντ. Είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή μία τέτοια επίδοση. Πλέον, έγινε πραγματικότητα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ