29.1 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Πέρασε και από τη Βαλένθια η αήττητη Ρεάλ

Το αήττητο σερί της στην ACB διεύρυνε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πέρασε με 86-78 από τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο απολαμβάνει μόνη της την πρώτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη μετρώντας 8 νίκες και έχοντας ένα χρωστούμενο, αναβληθέν ματς. Στο 4-4 έπεσε η ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου, που έχει επίσης ένα ματς λιγότερο.  

Όλα πήγαν λάθος για τη Βαλένθια στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης, κατά την οποία κατάφερε να σκοράρει μόλις 6(!) πόντους, ενώ παράλληλα δέχτηκε 28 (με 6 εύστοχα τρίποντα). 

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στα αποδυτήρια της «La Fonteta» με double score, 50-25. Ωστόσο, οι «νυχτερίδες» ανέκαμψαν μετά την ανάπαυλα και κατάφεραν να μαζέψουν αισθητά τη διαφορά, όχι όμως και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. 

O Λουίς Λαμπερί πάλευε μόνος του για τους γηπεδούχους και τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους και 4 ριμπάουντ. Να σημειώσουμε ότι η Βαλένθια παρατάχθηκε χωρίς τον Ντέρικ Ουίλιαμς

Στον αντίποδα, ο Τζέισι Κάρολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων με 17 πόντους και άχαστος έξω από 6.75μ. (5/5 τρίποντα). Ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, προσέθεσε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 6-28, 25-50, 55-70, 78-86

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ