18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πέρασε από εξετάσεις το Περιστέρι

Μετράνε αντίστροφα στο Περιστέρι για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα των δυτικών προαστίων, πέρασε από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ετοιμάζεται να συγκεντρωθεί για την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της ομάδα: 

«Μετά τον εργομετρικό έλεγχο, δώδεκα από τους παίκτες της ομάδας πέρασαν τη Δευτέρα και από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στη Βιοϊατρική Περιστερίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αθηναίου, Άρλετζ, Βησσαρίου, Γκρέι, Ευσταθιάδη, Καράμπελα, Μαυροκεφαλίδη, Παπαδημητρίου, Πέτεγουεϊ, Σαλούστρο, Τζόουνς και Τόλα.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν και οι υποχρεωτικές εξετάσεις για COVID-19, που είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Δευτέρας, η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου και της υπόλοιπης προπονητικής ομάδας.

Οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Περιστερίου είναι προγραμματισμένες για τις 23 και 24 Σεπτεμβρίου για το Super Cup, στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμη Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών.

Ο Αμπντούλ Γκάντι θα ενσωματωθεί στην ομάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ