22.5 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Πέρασαν με θρίαμβο Σίξερς και Ράπτορς (vids)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν το 4-1 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς και τους Ορλάντο Μάτζικ, αντίστοιχα, και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Στο «Wells Fargo Center» οι 76ers δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους κι έφθασαν με άνεση στην επικράτηση, με τον Τζόελ Εμπίντ να έχει 23π. και δεκατρία ριμπάουντ, τον Μπεν Σίμονς 13π., έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ και τον Τομπίας Χάρις 12π. και οκτώ ριμπάουντ. Ο Ρόντι Χόλις-Τζέφερσον με 21π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Νεοϋορκέζων κι άλλους 18π. είχε ο Κάρις Λεβέρτ.

https://www.youtube.com/watch?v=-gF70V8mFDU

https://www.youtube.com/watch?v=FFNs9cSpbcU

Επιβλητικοί ήταν και οι «πτερόσαυροι» στη «Scotiabank Arena», με τον Καουάι Λέοναρντ να «σταματάει» στους 27π., τον Πασκάλ Σιάκαμ να έχει άλλους 24π. και έξι ριμπάουντ, το Μαρκ Γκασόλ 9π. και ισάριθμα ριμπάουντ και τον Κάιλ Λόουρι 14π. και εννέα ριμπάουντ. Ο Ντι Τζέι Όγκαστιν ξεχώρισε από τους ηττημένους, με 15π., με τον Άαρον Γκόρντον να μένει στα χαμηλά με 4/13 σουτ εντός παιδιάς (6π., εφτά ριμπάουντ), όπως και ο Νίκολα Βούτσεβιτς (11π., εφτά ριμπάουντ). Οι Καναδοί θα τεθούν, τώρα, αντιμέτωποι με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στα ημιτελικά της Ανατολής.

https://www.youtube.com/watch?v=aZ9zAN9VqYE

https://www.youtube.com/watch?v=eS1w1hl3hHk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ